Kent Merkezinde yer alan yapı; köşede banka şubesi diğer katlar çok katlı mağaza olarak planlanmıştır. Son kat mağazaya ait kafeterya olarak düşünülmüştür. Banka şubesine köşeden, çok katlı mağazaya cephenin dört kat yüksekliğinde şeffaf tasarlanan kısmından girilmektedir. Bu seffaflık kat hollerine doğal aydınlatma olanağı sağlamaktadır.

Cephe tasarımında; yapıda yer alan her iki fonksiyonun tüm binaya yansıması düşünülmüştür. Yapıldığı dönemde kentimizde yaygın olan çok katlı mağaza ve son katta kafeterya isteği; teşhir bakımından sağır duvarlı binalar gereksinimi, burada doğal ışıktan vazgeçmeyen bir tutumla ışık ihtiyacı giriş üzerindeki cam mekan ve band pencerelerle çözülmeye çalışılmıştır. Zemin kat döşemeleri granit, üst katlar karo üzeri halı kaplama düşünülmüştür. Cephe kaplamasında yine granit ile banka bölümündeile BTB kullanılmıştır. Yapıldığında aynı gabariye gelecek olan yan parselden, fugalı beyaz bir duvarla tampon bir hat girilerek kopartılmıştır.